martes, 21 de julio de 2015

Reportatge del Refugi Vall de Siarb


A mitjans gener vam aprofitar per a fer unes fotos del refugi Vall de Siarb. Al ser un cap de setmana atípicament tranquil pel que feia a reserves, ens va anar de perles per a poder fer el reportatge que ara us presento.

Al llarg del cap de setmana vam anar fotografiant tots els racons del refugi. Aquestes fotos formaran part de la nova web que en breu veurà la llum, però fins que això no arribi, us deixo un petit recull de tota la feina feta aquells dies. De fet, aquest va ser el primer encàrrec de tots els que han anat venint.

El refugi Vall de Siarb es troba al petit poble de Llagunes. Si aneu seguint les publicacions d'aquest blog ja haureu vist que últimament hi estic fent molta feina per allí dalt. Es tracta d'un refugi molt acollidor, a cavall entre una casa rural i un alberg, totalment equipat amb cuina, sala d'estar, dutxes amb aigua calenta, una habitació de lliteres, una altra habitació amb cinc llits i dues habitacions dobles. La capacitat total és de 21 places, i sens dubtes, és el millor punt de partida per a descobrir tots els racons de la Vall de Siarb. Ideal per a escapades de cap de setmana, amb una oferta lúdica molt àmplia que us convido a descobrir (excursions, senderisme, activitats gastronòmiques, etc)

Així doncs, ja ho sabeu, en Marc i la Laia us faran sentir com si fossiu a casa. I pel que fa a les fotos, com us deia al principi, us deixo amb un petit recull. Espero que us animi a fer-hi una visita!


Façana i entrada


Vistes des de l'habitació doble



Les dutxes i lavabos


La cuina


Habitació de 5 llits



Habitació doble



Habitació de lliteres



Sala d'estar i menjador


No hay comentarios:

Publicar un comentario